ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επέστρεψαν στην εργασία τους οι βοθροκαθαριστές στην Πάφο

Επέστρεψαν στην εργασία τους οι βοθροκαθαριστές στην Πάφο

Επιλύθηκε η διαφορά μεταξύ των βοθροκαθαριστών και του ΔΣ του ΣΑΠΑ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των ιδιοκτητών βοθροφόρων οχημάτων Λούη Αντωνίου.

Σε την Τετάρτη 15/6 συνάντηση του Δημάρχου Πάφου και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΠΑ Φαίδωνα Φαίδωνος και αντιπροσωπείας των ιδιοκτητών βοθροφόρων οχημάτων της οποίας ηγείται ο Λούης Αντωνίου λήφθηκε απόφαση στην οποία συμφώνησαν αμφότερες οι πλευρές όπως το ωράριο τους επεκταθεί μέχρι τις 17:00 καθημερινώς.

Σε σχέση με την επιβολή τέλους ύψους ενός ευρώ ανά κυβικό σε όσα λύματα προέρχονται από περιοχές εκτός του δικτύου του ΣΑΠΑ, αποφασίστηκε όπως οι ιδιοκτήτες βοθροφόρων οχημάτων καταβάλουν το ένα ευρώ ανά τόνο και ακολούθως αυτό να εισπράττεται από τα νοικοκυριά.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, η απεργία των ιδιοκτητών βοθροφόρων οχημάτων ξεκίνησε από τη Δευτέρα το μεσημέρι. Οι βοθροκαθαριστές διαμαρτύρονταν έντονα για την απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου του ΣΑΠΑ να αλλάξει τα ωράρια στη βιολογική μονάδα αλλά και να επιβάλει τέλη ύψους ενός ευρώ ανά κυβικό σε όσα λύματα προέρχονται από περιοχές εκτός του δικτύου του ΣΑΠΑ.

Έντεκα οχήματα φορτωμένα με λύματα είχαν σταθμεύσει αυτές τις μέρες έξω από τη βιολογική μονάδα στην Αχέλεια ενώ χθες το μεσημέρι οι παραπονούμενοι επέδωσαν επιστολές στον κ. Φαίδωνος, την Έπαρχο Μαίρη Λάμπρου και την Αναπληρώτρια Διευθύντρια του ΣΑΠΑ Χριστίνα Γεωργιάδου με τα αιτήματά τους.


ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top