ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Στις Κεντρικές Φυλακές 52χρονος ιερέας για 3.200 ευρώ – Υπόθεση και για πλαστό έγγραφο

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Στις Κεντρικές Φυλακές 52χρονος ιερέας για 3.200 ευρώ – Υπόθεση και για πλαστό έγγραφο

Στις Κεντρικές Φυλακές ως υπόδικος για υπόθεση που αφορά κλοπή υπό αντιπροσώπου βρίσκεται από την Τρίτη (14/06) 52χρονος… υψηλόβαθμος ιερέας, ο οποίος τελούσε εν αργία.

Ο εν λόγω Επίσκοπος που φέρεται να είναι παλαιοημερολογίτης, πέρασε το κατώφλι των Κεντρικών κατηγορούμενος για μη καταβολή ποσού 3.200 ευρώ προς το κράτος, χρήματα που αφορούν φόρο μεταβίβασης.

Όπως πληροφορούμαστε, την Τετάρτη (15/06) πήγε στο δικαστήριο εκ νέου, αυτή τη φορά για υπόθεση με πλαστό έγγραφο.

Ο εν λόγω ιερέας φέρεται να τέλεσε παράνομα γάμο στο Παραλίμνι και ενώ τελούσε εν αργία…

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE