ΠΑΡΑ-THEMA

Χαμός από τις δηλώσεις πρώην Βουλευτή του ΔΗΣΥ: Έπρεπε το βράδυ του πραξικοπήματος να απελευθερώσουμε τα κατεχόμενα

Χαμός από τις δηλώσεις πρώην Βουλευτή του ΔΗΣΥ: Έπρεπε το βράδυ του πραξικοπήματος να απελευθερώσουμε τα κατεχόμενα

Αντικείμενο συζήτησης στα social media αποτελούν εδώ και ώρα οι δηλώσεις του πρώην Βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού (εξελέγη το 1996, ενώ ήταν υποψήφιος και στις πρόσφατες Βουλευτικές εκλογές) ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε ότι ήταν ευκαιρία για να απελευθερώσουμε τα κατεχόμενα.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Ο κύριος Ρότσας με ανάρτηση του στα social media προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και ερωτηματικά τα οποία κλήθηκε να εξηγήσει στην ραδιοφωνική εκπομπή του Μανώλη Καλατζή και της Χρύστας Ντζάνη στο ραδιόφωνο του Πολίτη 107,6.

«Θα εκμεταλλευόμασταν το φόβο και τη σύγχυση» ανέφερε ο κύριος Ρότσας, προσθέτοντας ότι τους 40.000 στρατιώτες που θα συλλαμβάναμε, θα τους μεταφέραμε στον αεροδρόμιο Πάφου και σε άλλα σημεία ώστε να γλυτώσουμε τις επιθέσεις από την Τουρκική αεροπορία.

Τόνισε ότι όλα αυτά που έγραψε στην ανάρτηση του θα ήταν εφαρμόσιμα αν «42 χρόνια προετοιμαζόμασταν για αυτή τη στιγμή, αφού σε ελάχιστες ώρες θα τέλειωναν όλα» όπως δήλωσε.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κύριου Ρότσα πρόκειται για ευκαιρία που δεν πρόκειται να μας ξαναδοθεί στο μέλλον!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top