ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Έρευνες για τον τρόπο που μπήκαν τα ναρκωτικά στην κλειστή φυλακή

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Έρευνες για τον τρόπο που μπήκαν τα ναρκωτικά στην κλειστή φυλακή

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρoύν οι έρευνες της Διεύθυνσης των Κεντρικών Φυλάκων για το τρόπο που μπήκαν τα ναρκωτικά στην κλειστή φυλακή.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Παρασκευή (22/07), οι έρευνες από την διεύθυνση των Φυλάκων μαζί με την ΥΚΑΝ διενεργήθηκαν την Τετάρτη (20/07) στην πτέρυγα 1Α της κλειστής φυλακής.

Οι έρευνες έγιναν σε κελί συγκεκριμένου κατάδικου όπου εντοπίστηκε και ποσότητα ξηρής κάνναβης σε 14 χαρτάκια βάρους 7 γραμμάριων. Επίσης σε καλαμάκι βρέθηκαν ίχνη άσπρης σκόνης που παραπέμπει σε αμφεταμίνη.

Οι έρευνες της διεύθυνσης αλλά και της ΥΚΑΝ έχουν επικεντρωθεί στον να εντοπιστεί ο τρόπος με τον όποιο τα ναρκωτικά μπήκαν στην κλειστή φυλακή.

Να σημειώσουμε πως για να εισέλθει ο κάθε κατάδικος στην κλειστή φυλακή περνά από εξονυχιστικό έλεγχο μεταξύ άλλων και για ναρκωτικά.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Ως «την πιο ουσιαστική» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τη συνάντηση των ηγετών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, στο πλαίσιο της 10ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE