ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Έρευνες για τον τρόπο που μπήκαν τα ναρκωτικά στην κλειστή φυλακή

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Έρευνες για τον τρόπο που μπήκαν τα ναρκωτικά στην κλειστή φυλακή

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρoύν οι έρευνες της Διεύθυνσης των Κεντρικών Φυλάκων για το τρόπο που μπήκαν τα ναρκωτικά στην κλειστή φυλακή.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Παρασκευή (22/07), οι έρευνες από την διεύθυνση των Φυλάκων μαζί με την ΥΚΑΝ διενεργήθηκαν την Τετάρτη (20/07) στην πτέρυγα 1Α της κλειστής φυλακής.

Οι έρευνες έγιναν σε κελί συγκεκριμένου κατάδικου όπου εντοπίστηκε και ποσότητα ξηρής κάνναβης σε 14 χαρτάκια βάρους 7 γραμμάριων. Επίσης σε καλαμάκι βρέθηκαν ίχνη άσπρης σκόνης που παραπέμπει σε αμφεταμίνη.

Οι έρευνες της διεύθυνσης αλλά και της ΥΚΑΝ έχουν επικεντρωθεί στον να εντοπιστεί ο τρόπος με τον όποιο τα ναρκωτικά μπήκαν στην κλειστή φυλακή.

Να σημειώσουμε πως για να εισέλθει ο κάθε κατάδικος στην κλειστή φυλακή περνά από εξονυχιστικό έλεγχο μεταξύ άλλων και για ναρκωτικά.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE