ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον μεσίτη της κατεχόμενης Κύπρου που κατηγορείται για τον φόνο 5χρονου

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον μεσίτη της κατεχόμενης Κύπρου που κατηγορείται για τον φόνο 5χρονου

Απαγγέλθηκαν την Τρίτη (26/07) κατηγορίες σε βάρος του Γκερμάν Κοστίν, ενός Ρώσου που ζει μόνιμα στα κατεχόμενα με τη σύζυγό του και τις δυο τους κόρες.

Ο 50χρονος κατηγορείται από τις αρχές της Βουλγαρίας ότι σκότωσε τον 5χρονο Νικίτα Πλότνικοφ τον Φεβρουάριο του 2015 σε περιοχή κοντά στη Μαύρη Θάλασσα και τον τοποθέτησε σε βαλίτσα.

Νεκρή την ίδια περίοδο βρέθηκε την ίδια περίοδο και η μητέρα του 5χρονου Άνα Λεοντίεβα. Για την ώρα ο Κοστίν δεν έχει συνδεθεί με το φόνο της, αν και πιστεύεται ότι τον διέπραξε, ελλείψει τεκμηρίων.

Ο Κοστίν ήταν συνέταιρος με την Λεοντίεβα σε εταιρεία που ασχολείτο με ακίνητα στα κατεχόμενα. Τον Φεβρουάριο του 2015, ωστόσο, η Λεοντίεβα που στο μεταξύ χώρισε από τον άντρα της ταξίδεψε με τον γιο της και τον Κοστίν για τη Βουλγαρία.

Εκεί ο Κοστίν έπεισε την μάνα και τον γιο να τους πάρει σε περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. Τον επόμενο μήνα, ωστόσο, βρέθηκαν τα πτώματα και των δυο.

Οι αρχές της Βουλγαρίας διερεύνησαν και τις οικονομικές δοσοληψίες του Κοστίν, προφανώς για να βρουν κίνητρα για τα εγκλήματα που φέρεται να διέπραξε και εντόπισαν ότι ο πατέρας του παιδιού, Βαντίμ Πλότνικοφ είχε στείλει συνολικά στον 50χρονο 501.938 στερλίνες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες



Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για εντοπισμό των κουκουλοφόρων που βανδάλισαν το βράδυ της Πέμπτης τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top