Ολάντ: Η απειλή των Τζιχαντιστών δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη για την Ευρώπη

Ολάντ: Η απειλή των Τζιχαντιστών δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη για την Ευρώπη

Ο Γάλλος πρόεδρος προειδοποιεί πως η απειλή της Ευρώπης από τους εξτρεμιστές ισλαμιστές είναι πολύ σοβαρή

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δήλωσε σήμερα πως η απειλή που θέτουν οι ισλαμιστές μαχητές στη Γαλλία και την Ευρώπη δεν υπήρξε ποτέ τόσο σοβαρή όσο σήμερα, ώρες μετά την επίθεση που διέπραξαν δύο μαχητές–πιστοί στο Ισλαμικό Κράτος στην εκκλησία Σεντ-Ετιέν-ντι-Ρουβρέ, κατά τη διάρκεια της οποίας σφαγιάστηκε ένας ηλικιωμένος ιερέας.

Σε σύντομο τηλεοπτικό του διάγγελμα, ο Γάλλος πρόεδρος τόνισε πως ο πόλεμος ενάντια στον ισλαμικό φανατισμό, και στο εξωτερικό και εντός της χώρας, θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Μπροστά σε αυτή την απειλή, που δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη στην Γαλλία και την Ευρώπη, η κυβέρνηση είναι απολύτως αποφασισμένη να (συντρίψει) την τρομοκρατία», δήλωσε ο Ολάντ.

Όπως παράλληλα έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της Γαλλίας ακύρωσε την προγραμματισμένη του επίσκεψη στην Πράγα.

news247.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE