ΠΑΡΑ-THEMA

Νέα μεταγραφή στον Alpha Κύπρου! «Έκλεισε» με δημοσιογράφο του Sigma

Νέα μεταγραφή στον Alpha Κύπρου! «Έκλεισε» με δημοσιογράφο του Sigma

Το «πήγαινε - έλα» στο χώρο των ΜΜΕ καλά κρατεί με πολλά πρόσωπα το τελευταίο διάστημα να αλλάζουν τηλεοπτικές «στέγες».

Όλοι οι σταθμοί βρίσκονται  σε μια περίοδο προγραμματισμού με στόχο να ξεκινήσουν δυναμικά από τον Σεπτέμβριο με «φρέσκα» πρόσωπα και εκπομπές που θα τους δώσουν τη δυναμική να σκαρφαλώσουν ακόμα περισσότερο στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν και στον Alpha Κύπρου, που το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει αρκετές μεταγραφές προέκυψε άλλη μια που ακούει στο όνομα Χριστόφορος Χριστοφή. Ο νεαρός δημοσιογράφος που βρίσκεται ακόμα στο δυναμικό του Sigma έχει δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες του σταθμού των Λατσιών και από την 1η Σεπτεμβρίου αλλάζει κανάλι.

Πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση για το κανάλι καθώς ο συνάδελφος είναι από τους καλύτερους της «νέας φουρνιάς» δημοσιογράφων και με αρκετή εμπειρία στο χώρο

Στο Sigma μάλλον θα ψάξουν για αντικαταστάτη καθώς το κενό που αφήνει πίσω του ο Χριστόφορος πρέπει να καλυφθεί μιας και ο συνάδελφος δυο φορές τη βδομάδα, είχε τα καθήκοντα του ανταποκριτή του σταθμού στη Λεμεσό

Σ.Σ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top