Απίστευτες εικόνες από το ξυλοδαρμό της Lohan στη Μύκονο από τον Ρώσο αρραβωνιαστικό της

Απίστευτες εικόνες από το ξυλοδαρμό της Lohan στη Μύκονο από τον Ρώσο αρραβωνιαστικό της

«Δεν μπορεί μια γυναίκα που την χτυπούν και την κακομεταχειρίζονται να μένει με έναν άνδρα μόνο και μόνο επειδή τον αγαπά», είπε η ηθοποιός.

«Καμία γυναίκα που την έχει χτυπήσει ο σύντροφός της δεν θα πρέπει να μένει μαζί του». Τάδε έφη Λίντσεϊ Λόχαν. Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου και δημοσιεύει η dailymail δείχνουν τη στιγμή όπου ο Ρώσος Egor Tarabasov τραβάει με τη βία και κυνηγάει τη Λόχαν σε παραλία της Μυκόνου για να της πάρει το κινητό του που εκείνη κρατάει. 

Η ηθοποιός όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στις φωτογραφίες προσπαθεί να ξεφύγει αλλά εκείνος την τραβαέι με τόση δύναμη που κοντεύει να της βγάλει τα ρούχα. Η Λόχαν είπε ότι ο Egor είχε πιει τόσο πολύ και είχε τρελαθεί.

Η Λόχαν μιλώντας στα βρετανικά ταμπλόιτς είπε πως προς το παρόν η σχέση της με τον Ρώσο έχει τελειώσει. «Είχα επενδύσει πολλά σε αυτή τη σχέση. Σκεφτόμουν μαζί του ότι θα μπορούσα να κάνω οικογένεια και παιδιά. Ο Egor όμως είναι βίαιος και ασταθής και αυτή η σχέση δεν μπορεί να συνεχιστεί», είπε η Λόχαν που δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον καβγά στην παραλία της Μυκόνου και συνέχισε: «Δεν μπορεί μια γυναίκα που την χτυπούν και την κακομεταχειρίζονται να μένει με έναν άνδρα μόνο και μόνο επειδή τον αγαπά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από δύο εβδομάδες η Λόχαν είχε ανακοινώσει μέσω του λογαριασμού της στο twitter ότι χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της.

Καρέ καρέ ο άγριος τσακωμός της Λόχαν με τον Ρώσο φίλο της 






Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.