ΠΑΦΟΣ: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας

ΠΑΦΟΣ: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου παρουσιάστηκε την Τρίτη (30/08) ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας μετά συζύγου, για υπόθεση κατοχής αρχαιοτήτων.

Της Ιωάννας Μαντζιηπα

Πρόκειται για τον ανώτερο αξιωματικό της Αστυνομίας Νίκο Πενταρά μαζί με την σύζυγο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το δικαστήριο Πάφου απήγγειλε κατηγορίες στον κ. Πενταρά και στην σύζυγο του, με την πιο βασική κατηγορία την κατοχή αρχαιοτήτων χωρίς άδεια.

Το δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο για απάντηση στις κατηγορίες στις 7 Οκτωβρίου.

Να θυμίσουμε πως η υπόθεση ήρθε στο φως όταν διαρρήκτης ο οποίος είχε κλέψει αρχαιότητες πιάστηκε στην «φάκα» Αστυνομικών στη Λεμεσό.  Ο διαρρήκτης κατά την διάρκεια της κατάθεσης του ανέφερε πως τα κλοπιμαία τα είχε κλέψει από την εξοχική κατοικία του ζεύγους Πεντάρα στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE