ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Πωλούσαν μαϊμού αρώματα και ρολόγια - Τους τσάκωσε η Αστυνομία

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Πωλούσαν μαϊμού αρώματα και ρολόγια - Τους τσάκωσε η Αστυνομία

Υπόθεση παράνομης πλανοδιοπώλησης επώνυμων αρωμάτων και ρολογιών, τα οποία φαίνεται να είναι απομιμήσεις, εξετάζει η Αστυνομία στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα του Σαββάτου 3/9 μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, σε συνεργασία με μέλη της τροχαίας Αμμοχώστου, εντόπισαν στο Παραλίμνι, τέσσερις Ελλαδίτες, ηλικίας 24 μέχρι 34 χρονών, που είναι όλοι κάτοικοι Λεμεσού και οι οποίοι πλανοδιοπωλούσαν χωρίς άδεια.

Τα τέσσερα άτομα είχαν στην κατοχή τους και προσπαθούσαν να πουλήσουν σε περαστικούς, επώνυμα αρώματα και ρολόγια χειρός, τα οποία φαίνεται να είναι απομιμήσεις.

Η Αστυνομία προέβη σε κατάσχεση 22 αρωμάτων και 16 ρολογιών τα οποία θα παραδοθούν στο Τελωνείο για περαιτέρω εξετάσεις, σχετικά με τη γνησιότητα τους και τον παραπέρα χειρισμό τους.

Από έλεγχο που διενήργησε η Αστυνομία προέκυψε ότι εναντίον του ενός από τους τέσσερις εκκρεμούσαν τρία εντάλματα προστίμου για το συνολικό ποσόν των 505 ευρώ.
 
Ο 33χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ αργότερα συγγενικό του πρόσωπο εξόφλησε το ποσόν και αφέθηκε ελεύθερος.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top