ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φαίδωνας Φαίδωνος: «Οι εκφοβισμοί και οι απειλές δεν θα με εμποδίσουν να λέω αυτά που πιστεύω»

Φαίδωνας Φαίδωνος: «Οι εκφοβισμοί και οι απειλές δεν θα με εμποδίσουν να λέω αυτά που πιστεύω»

“Ούτε οι ιδιωτικές ποινικές, ούτε οι αγωγές λιβέλου, ούτε οι απειλές, ούτε οι εκφοβισμοί δεν με εμπόδισαν ή θα με εμποδίσουν από το να λέω αυτά που πίστευα και πιστεύω πως είναι η αλήθεια” αναφέρει με γραπτή του ανακοίνωση ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε πως ο Ανδρέας  Δημητριάδης τέως νομικός σύμβουλος του Δήμου  προέβη σε καταγγελία στο ΤΑΕ Πάφου ότι η  κατάθεση που έδωσε  ο ίδιος την 1η Μαρτίου 2016 στην οποία στηρίχτηκαν οι πρώτες συλλήψεις και η αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου, καθώς και η συμπληρωματική του κατάθεση στην υπόθεση του ΧΥΤΑ Πάφου σε ότι αφορά το πρόσωπό του περιείχε ψευδή στοιχεία τα οποία κατέθεσε εν γνώση του.

Πρόσθεσε μάλιστα,  πως η  Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, μετά από γραπτές οδηγίες της Γενικής Εισαγγελίας, απάντησε επίσης γραπτώς στον κ. Δημητριάδη ότι δεν προκύπτει οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα εις βάρος του και, ως εκ τούτου, η καταγγελία του αρχειοθετείται.

“Ο κ. Δημητριάδης, παρότι η καταγγελία του δεν βρέθηκε βάσιμη, προχώρησε με ιδιωτική ποινική”, συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Πάφου .

Ο Δήμαρχος Πάφου καταλήγοντας ανέφερε πως αυτά είναι τα γεγονότα και μιλούν από μόνα τους καλώντας τον κάθε πολίτη να βγάλει  τα συμπεράσματά του

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top