ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσοχή! H Αστυνομία καταζητεί αυτό το άτομο για σειρά σοβαρών υποθέσεων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσοχή! H Αστυνομία καταζητεί αυτό το άτομο για σειρά σοβαρών υποθέσεων

Στην δημοσιότητα έδωσε τα στοιχεία ενός καταζητούμενου προσώπου η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Deonaca Remus Radu, 41 ετών από τη Ρουμανία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά το μήνα Σεπτέμβριο στην επαρχία Λεμεσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή  τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 140 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE