Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Τα 22 δροσερά κορίτσια δεν είναι άγνωστες μεταξύ τους, καθώς έχουν δουλέψει αρκετές φορές μαζί, στα πλαίσια fashion Shows ή και άλλων διαγωνισμών ομορφιάς. Δυο μάλιστα από αυτές συμμετείχαν πριν από 3 χρόνια στο «Μiss Guaba» το event που διοργανώνει κάθε χρονιά το γνωστό μπαρ της Λεμεσού.
Ο λόγος για την 20χρονη Άρτεμις Χαραλάμπους και την 21χρονη Κατερίνου Δημητρίου που κατάφεραν να διακριθούν στο 1ο live. Πριν από τρία χρόνια λοιπόν η νεαρή Άρτεμις από τη Λεμεσό κατάφερε να στεφθεί «Miss Guaba 2013» ενώ πολύ καλές εντυπώσεις είχε αφήσει και η 21χρονη από την Πάφο.
Στον διαγωνισμό το 2014 είχαν λάβει μέρος άλλα δυο μοντέλα που γνωρίσαμε μέσα από το Star Kύπρος. Ο λόγος για την Ειρήνη Μιχαήλ και Ντάρια Εροχίνα.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις