LIFESTYLE

Δυο από τα φαβορί του Star Κύπρος βρέθηκαν ξανά μαζί σε διαγωνισμό ομορφιάς! Ποια πήρε το στέμμα; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δυο από τα φαβορί του Star Κύπρος βρέθηκαν ξανά μαζί σε διαγωνισμό ομορφιάς! Ποια πήρε το στέμμα; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το πρώτο live του Star Κύπρος 2016 ολοκληρώθηκε με πολλούς από τους τηλεθεατές να κάνουν ήδη τις προβλέψεις τους για τις 22 διαγωνιζόμενες. Ποιες θα φτάσουν μέχρι τον τελικό και ποιες θα αποχαιρετήσουν πρόωρα τον διαγωνισμό είναι νωρίς ακόμα να πούμε, ωστόσο ο ανταγωνισμός φαίνεται να είναι μεγάλος.

Τα 22 δροσερά κορίτσια δεν είναι άγνωστες μεταξύ τους, καθώς έχουν δουλέψει αρκετές φορές μαζί, στα πλαίσια fashion Shows ή και άλλων διαγωνισμών ομορφιάς. Δυο μάλιστα από αυτές συμμετείχαν πριν από 3 χρόνια στο «Μiss Guaba» το event που διοργανώνει κάθε χρονιά το γνωστό μπαρ της Λεμεσού.

Ο λόγος για την 20χρονη Άρτεμις Χαραλάμπους και την 21χρονη Κατερίνου Δημητρίου που κατάφεραν να διακριθούν στο 1ο live. Πριν από τρία χρόνια λοιπόν η νεαρή Άρτεμις από τη Λεμεσό κατάφερε να στεφθεί «Miss Guaba 2013» ενώ πολύ καλές εντυπώσεις είχε αφήσει και η 21χρονη από την Πάφο.

Στον διαγωνισμό το 2014 είχαν λάβει μέρος άλλα δυο μοντέλα που γνωρίσαμε μέσα από το Star Kύπρος. Ο λόγος για την Ειρήνη Μιχαήλ  και Ντάρια Εροχίνα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top