Πολιτικό Γραφείο ΔΗΣΥ - Στηρίζει Νικολαΐδη για Λεμεσό εν μέσω εσωκομματικών αντιδράσεων

Πολιτικό Γραφείο ΔΗΣΥ -  Στηρίζει Νικολαΐδη για Λεμεσό εν μέσω εσωκομματικών αντιδράσεων

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 17:30 το απόγευμα της Τρίτης 20/9 η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου ΔΗΣΥ αναφορικά με τον καθορισμό των υποψηφίων Δημάρχων. Έχουν "κλειδώσει" αρκετά ονόματα, ένα απο αυτό και του Νίκου Νικολαίδη για τη Δημαρχία της Λεμεσού.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Έντονο είναι το ενδιαφέρον για τον Δήμο Λεμεσού καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας η Πινδάρου φαίνεται να έχει λάβει τις αποφάσεις της και παρά το ενδιαφέρον δυο πρώην βουλευτών του κόμματος να διεκδικήσουν την δημαρχία (Ανδρέα Μιχαηλίδη και Ανδρέα Θεμιστοκλέους) αυτή θα στηρίξει το Νίκο Νικολαίδη.

Όπως γράψαμε νωρίτερα η απόφαση αυτή αναμένεται να ξεσηκώσει αντιδράσεις καθώς δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο Μιχαηλίδης και Θεμιστοκλέους να κατέλθουν ως υποψήφιοι χωρίς την στήριξη του ΔΗΣΥ.

Όπως ανέφερε ο συνάδελφος Λουκάς Φέσιας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έχουν «κλειδώσει» οι υποψήφιοι που θα στηρίξει ο ΔΗΣΥ σε Πάφο και Λάρνακα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE