ΠΑΦΟΣ: Έκκληση της Αστυνομίας! Εξαφανίστηκε 17χρονη μαθήτρια – Λιώνουν από αγωνία οι συγγενείς της

ΠΑΦΟΣ: Έκκληση της Αστυνομίας! Εξαφανίστηκε 17χρονη μαθήτρια – Λιώνουν από αγωνία οι συγγενείς της

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται φίλοι και συγγενείς της 17χρονης Μαρίετας, καθώς το νεαρό κορίτσι εξαφανίστηκε από την Πέμπτη 6/10 και μέχρι τώρα δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Την Αστυνομία ενημέρωσε για το περιστατικό η μητέρα της μαθήτριας και ήδη μέλη της δύναμης ψάχνουν για να την εντοπίσουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  καταγγέλθηκε ότι ελλείπει από την οικία της στην Πάφο από τις 14:00 στις 6/10/2016, η Μαριέτα Μιχαηλίδου, ηλικίας 17 ετών, κάτοχος Ελληνικού διαβατηρίου.

Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα μαλλιά μέχρι τον ώμο και κατά το χρόνο της εξαφάνισής της φορούσε μαύρο παντελόνι, άσπρη μπλούζα με τη σημαία της Βρετανίας στο μπροστινό μέρος και μαύρα αθλητικά παπούτσια

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.         

   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE