Αν όχι τώρα, τότε πότε;

Αν όχι τώρα, τότε πότε;

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν το μεγάλο ντέρμπι Ομόνοια- Ανόρθωση, το οποίο είναι ντέρμπι στο γήπεδο, ντέρμπι και στους πάγκους γιατί μάλλον όποιος χάσει …φεύγει!

Σε ποιον θα κάτσει η μπίλια; Αυτό ίσως να είναι το μεγαλύτερο ερωτιματικό της αγωνιστικής.

Ο Τζον Κάρβερ έπαιξε το κεφάλι του στον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα της προηγούμενη αγωνιστική όμως παρά την ήττα, λόγω της βελτίωσης της εικόνας της ομάδας, έμεινε στην ηλεκτρική καρέκλα του τριφυλλιού.

Ο Αντόνιο Πούτσε είναι και αυτός στο στόχαστρο των οπαδών της Ανόρθωσης. Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν φαίνεται να βρίσκει τα πατήματά της ακόμα γι’ αυτό και η καρέκλα του τεχνικού της ομάδας τρίζει εδώ και καιρό.

Πλέον αναμένουμε να δούμε … Χάνει η Ομόνοια, φεύγει ο Κάρβερ; Χάνει η Ανόρθωση, φεύγει ο Πούτσε;

Για πόσο καιρό θα μείνουν οι δύο τους στα τιμόνια των ομάδων τους;  Για να δούμε …

Π.Μ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE