Έκρηξη βόμβας σε πολυσύχναστη περιοχή της Αθήνας με άρωμα τρομοκρατίας

Έκρηξη βόμβας σε πολυσύχναστη περιοχή της Αθήνας με άρωμα τρομοκρατίας

Έκρηξη σημειώθηκε στο βιβλιοπωλείο “Ελεύθερη Σκέψις”, το οποίο βρίσκεται επί της οδούς Ιπποκράτους 112.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την έκρηξη δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές, ενώ είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στην Εφημερίδα των Συντακτών. Ο άνδρας που τηλεφώνησε στις 22:22 στην εφημερίδα μιλούσε καλά ελληνικά και προειδοποίησε ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός θα εκραγεί σε 25 λεπτά.

Η βόμβα εξερράγη στις 22:50 και όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών ο άνδρας είπε: "«Δεν είναι φάρσα, πες στην αστυνομία ότι θα μαζεύει τους ανθρώπους από τα παράθυρα», ο οποίος υπαγόρευσε το κείμενο για δεύτερη φορά πριν κλείσει το τηλέφωνο.

Στην περιοχή έσπευσαν περιπολικά για να απομακρύνουν εγκαίρως τον κόσμο και όντως δέκα λεπτά πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης η βόμβα εξερράγη, ευτυχώς δίχως να προκληθεί ο παραμικρός τραυματισμός, παρά μόνο υλικές υλικές.

Από news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE