ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Όλα όσα κατέθεσε στο δικαστήριο η Μαριάννα Καπάρα - «Δεν μετανιώνω για ότι έκανα, είσαι μια παλαβή»

Όλα όσα κατέθεσε στο δικαστήριο η Μαριάννα Καπάρα - «Δεν μετανιώνω για ότι έκανα, είσαι μια παλαβή»

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα κατέθεσε την Παρασκευή (14/10) στο δικαστήριο η Μαριάννα Καπάρα σχετικά με τα όσα προηγήθηκαν του τριπλού φονικού στη Λεμεσό με φερόμενο δράστη τον Χρίστο Θωμά.

Να σημειώσουμε πως η Μαριάννα Καπάρα έδωσε στους ανακριτές δυο καταθέσεις, η πρώτη αφορούσε τα όσα είχαν διαγραμμιστεί πριν από το φονικό και η δεύτερη τα όσα ακολούθησαν.

Η Μαριάννα Καπάρα αρχίζει την κατάθεση της αναφέροντας την γνωριμία της με τον Χρίστο Θωμά.

Συγκεκριμένα είπε: «Τον περασμένο Αύγουστο έκανα φίλο μου τον Χρίστο Θωμά, μιλούσαμε στο Facebοοk και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Είχαμε πει να πάμε για καφέ στη Λάρνακα στις Φοινικούδες. Ο Χρίστος έμενε στον Άγιο Τύχωνα, έρχονταν στην Λάρνακα και ξεκινήσαμε να έχουμε δεσμό, μάλιστα είχαμε και ολοκληρωμένες σχέσεις».

Να σημειώσουμε πως ενώ διαβάζει την  κατάθεση ο Χρίστος Θωμά την κοιτάζει χαμογελώντας ειρωνικά.

«Πέρασε ενάμιση μήνας και ο Χρίστος άρχισε να με ζηλεύει, μου έκανε παρατηρήσεις. Εγώ έγινα φίλη με τον Κ.Ντορτζή. Ο Χρίστος μου είπε ότι έκανε ναρκωτικά. Μάλιστα ζήλευε γιατί μου έκανε «like». Όσα περισσότερα «like» μου έκαναν τόσο πιο πολύ ζήλευε ο Χρίστος. Μια μέρα άρχισε να φωνάζει το μωρού του, το έβρισε, εγώ του είπα γιατί φωνάζει του μωρού και αυτός που είπε εσύ να μεν ανακατώνεσαι. Πήγαμε σπίτι και άρχισε ένας καυγάς, ο Χρίστος με κτύπησε τόσο πολύ και εγώ άνοιξα την πόρτα να φύγω όμως δεν με άφησε. Έβγαλα φωτογραφία τον εαυτό μου και την έστειλα στον Κωσταντίνο. Ενώ ο Χρίστος τηλεφώνησε σε ένα φίλο του να με πάρει σπίτι μου στη Λάρνακα.

Εγώ μετά μίλησα με τον Π.Ντορτζή και τον ρώτησα για τον Κωσταντίνο. Ο Χρίστος έμαθε για την φωτογραφία που έστειλα στον Κωσταντίνο και μάλιστα μίλησαν. Ο Χρίστος μου είπε ότι του είπε ο Κ.Ν «να μου την δώσεις να την γ….». Μετά έμαθα ότι πήγε από το σπίτι τους με κάτι φίλους του και μιλήσανε και εκεί ήταν και ο πάπας των Ντορτζιών. Δεν έμαθα τι είπανε όμως.

 Μου είπε πως δεν ήθελε να με ξαναδεί, όμως εγώ ήθελα να συνεχίσω το δεσμό μου με τον Χρίστο.

Ήρθε να με πιάσει από το σπίτι μου και να πάμε στην Λεμεσό και στο αυτοκίνητο μιλήσαμε και άρχισε να μου λέει για τους Ντορτζίες. Εγώ του είπα να σταματήσει και του είπα ότι δεν είχα κάτι μαζί τους αλλά μιλούσα μόνο στο Facebook.

Την περασμένη Πέμπτη (σ.σ. πριν το φονικό) ήρθε να με πιάσει πάλι από το σπίτι μου. Σε όλη την διαδρομή με ρωτούσε για τους Ντορτζίες και για την φωτογραφία που έστειλα του Κωσταντίνου. Μετά μου είπε ότι εγώ τον κάρφωσα για το δέντρο με το χασίς που είχε σπίτι του και που τον έπιασαν. Είπε μου: «Εννά σε κατασκοτώσω, εννά σε κόψω κομματούθκια ρα καραπ…. και θα σε πετάξω μες τους καλαμιώνες να μεν σε έβρει κανείς».

Το Σάββατο πήγαμε στην ταβέρνα του παπά του, εκεί με έπιανε τηλέφωνο ένας φίλος και δεν το απάντησα αλλά ο Χρίστος το είδε. Εγώ του είπα ότι δεν έχω κάτι με κάποιον άλλο. Από εκεί πήγαμε σπίτι του και όταν ξύπνησα είχα καταλάβει ότι μου μπλόκαρε το facebook. Είπε μου «ναι ρα που… στο μπλόκαρα στο messenger»

Τη Δευτέρα (23/11) ο Χρίστος έψαχνε ένα χαρτί δικαστηρίου και ψάχναμε να το βρούμε, μέσα σε ένα συρτάρι είδα ένα μαχαίρι. Το μαχαίρι τούτο το είχα ξαναδεί μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκίνητου, βασικά είδα την θήκη όχι το μαχαίρι, δεν το άνοιξα.

Κατά την διάρκεια της ημέρας μου έλεγε για τους Ντορτζίες και μου έλεγε ότι θα τους σκοτώσει. «Θέλεις έγκλημα πάθους ρα; Τι εννοείς του είπα εγώ. «Εννα δεις ρα»

Του είχε γίνει εμμονή. Φτάσαμε σπίτι μου εγώ δεν είχα κάρτα τηλεφώνου και πήγα στην μάμα μου και μου έδωσε. «Πιστεύω πως τους σκότωσε για το πάθος και την ζήλια του για μένα».

Στις 25/11/2015 η ώρα 8:10 όταν άνοιξα το facebook μου, είδα μήνυμα του «Δεν μετανιώνω για ότι έκανα, είσαι μια παλαβή» εγώ αμέσως το έσβησα.

Σε συμπληρωματική της κατάθεση ανέφερε πως στις 23/11 όταν ο Θωμά την πήρε στο σπίτι της, διέκοψαν της σχέση τους. «Προσπάθησα να σταματήσω την σχέση μου για θα μου έκανε κακό. Του είπα να χωρίσουμε».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως «Με τους Ντορτζίες δεν ήρθα σε προσωπική επαφή, τους γνώρισα μέσα από το Facebook. Μίλησα με την γυναίκα του Παράσχου και της είπα να προσέχει γιατί είναι επικίνδυνος. Ο Χρίστος είχε ανοικτό το προφίλ του, το μόνο που ξέρω είναι ότι τους γνώριζε που τον Απόλλωνα. Πριν με αφήσει στο σπίτι μου την τελευταία μέρα με ξαναρώτησε αν μιλάω με τους Ντορζτίες και μου είπε «αν πειράξω εγώ την γυναίκα του Παράσχου θα του αρέσει…»

Διαβάστε ακόμη: 

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: «Τι γυρεύει αυτή εδώ;» - Η στάση του Θωμά απέναντι στην πρώην σύντροφο του

«Δεν μετάνιωσα για ότι έκανα…» Κατάθεση-φωτιά της Μαρίαννας Καπάρα για το τριπλό φονικό – Φώναζε και ζητούσε δικαιοσύνη ο πατέρας του Αιμίλιου

-Τριπλό φονικό: Το τριών λεπτών VIDEO που δείχνει άνδρα με μαχαίρι – «Άφησε το Χρίστο»

-ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κατάθεση Μαριάννας – «Εννά τους σκοτώσω. Θέλεις έγκλημα πάθους ρα;» - Γελάει ο Θωμά στο δικαστήριο

-Τριπλό φονικό: Καταθέτει Εγγλέζα μόνιμη κάτοικος Κύπρου – Πήρε την κόρη σε σχολή χορού και άκουσε 4 άνδρες να τσακώνονται...

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top