Τα νυχτοπερπατήματα της Χριστιάνας Αριστοτέλους! Ξενύχτησε η Κύπρια παρουσιάστρια

Τα νυχτοπερπατήματα της Χριστιάνας Αριστοτέλους! Ξενύχτησε η Κύπρια παρουσιάστρια

Αυτή η κοπέλα δουλεύει πολύ, εργάζεται σκληρά γιατι πάντα θέλει να δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα στον τηλεθεατή αλλά και στους ακροατές της στον Κlik Fm για αυτό και λίγες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης επιβάλλονται.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους λοιπόν το βράδυ της Παρασκευής 14/10 βρέθηκε στην όμορφη Λεμεσό και διασκέδασε μαζί με γυναικοπαρέα. Μιας και ο αρραβωνιαστικό της βρισκόταν με την αποστολή του ΑΠΟΕΛ η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου βρήκε χρόνο για να χαλαρώσει με καλή παρέα και ξεφάντωμα.

Στην γυναικοπαρέα της Λεμεσού διακρίνεται και η δημοφιλής ηθοποιός Δανάη Χρίστου όπως και η φίλη της Χάρις Πότσου. Πάντως όπως έγραψε η ξανθιά καλλονή στο instagram «Η τελευταία φορά που ξενύχτησα δεν θυμάμαι πότε ήταν»

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE