Θωμά: «Εσύ με ‘κάρφωσες’ για το δενδρύλλιο κάνναβης» - Μαριάντα: «Έπρεπε να πάω στην Αστυνομία»

Θωμά: «Εσύ με ‘κάρφωσες’ για το δενδρύλλιο κάνναβης» - Μαριάντα: «Έπρεπε να πάω στην Αστυνομία»

Ο κατηγορούμενος για το τριπλό φονικό της Λεμεσού, Χρίστος Θωμά, είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία με υποθέσεις ναρκωτικών. Αυτό αποδείχθηκε και στη δικάσιμο (20/10) στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάννα Ανδρέου, πρώην φιλενάδα του Θωμά, ανέφερε ότι ο τελευταίος της τηλεφώνησε από τον αστυνομικό σταθμό, όπου είχε συλληφθεί για κατοχή δενδρυλίου κάνναβης.

Όπως κατέθεσε η Μαριάννα Ανδρέου, ο Θωμά της είχε επιρρίψει ευθύνη για τη σύλληψή του. «Εσύ με ‘κάρφωσες’ στην Αστυνομία» φέρεται να της είχε αναφέρει.

Σ΄ αυτό το σημείο η μάρτυρας είπε ότι το λάθος της ήταν που δεν είχε πάει από τότε στην Αστυνομία να τον καταγγείλει η ίδια για τις παραβάσεις του.

Σημειώνεται πως στη δικαστική αίθουσα υπάρχουν τουλάχιστον 17 αστυνομικοί του ΟΠΕ Λεμεσού και της ΜΜΑΔ.

Η δικάσιμος ήταν επεισοδιακή με διακοπές εξυβρίσεις και ένταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απύθμενο θράσος από Θωμά – «Έχω μάθκια τζιαί θωρώ» είπε στην μάνα των αδερφών Ντορζή – Νέα ένταση!

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Επίθεση στην Μαριάννα – «Πέντε σπίτια που έκλεισες ρα ...» - Επέμβαση αστυνομικών

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Διακόπηκε η αντεξέταση της Μαριάντας – «Ζήλευε παθολογικά. Όποιος μου έκανε like, νόμιζε ότι τον έκανα φίλο»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE