Καταδικάστηκε με φυλάκιση ο Μικρούτσικος για €1700 μαζί με τους τόκους!

Καταδικάστηκε με φυλάκιση ο Μικρούτσικος για €1700 μαζί με τους τόκους!

To «πειραγμένο» ρολόι της ΔΕΗ η αιτία...

Καταδικαστική ήταν για τον τραγουδοποιό και πρώην παρουσιαστή της τηλεόρασης Ανδρέα Μικρούτσικο η απόφαση του δικαστηρίου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατηγορήθηκε από τη ΔΕΗ για κλοπή ρεύματος.

Μετά από έλεγχο της ΔΕΗ στο ρολόι της μονοκατοικίας του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κηφισιά διαπιστώθηκε, όπως χαρακτηριστικά είπε ο ελεγκτής στο δικαστήριο ότι το ρολόι της ΔΕΗ “γύριζε ανάποδα, μετρούσε προς τα πίσω” και καθώς οι τεχνικοί έκριναν ότι αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει κατά λάθος ενημερώθηκε η επιχείρηση και διακόπηκε η παροχή ρεύματος.


Η ΔΕΗ, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κατηγόρησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο για κλοπή ρεύματος από τον Φεβρουάριο του 2012 ως τον Ιούνιο του 2013. Η αξία του ρεύματος υπολογίστηκε στα 1.330 ευρώ και μαζί με τους τόκους το ποσό φτάνει τα 1.700 ευρώ.


Το δικαστήριο, στο οποίο ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν εμφανίστηκε, καταδίκασε τον παρουσιαστή σε επτάμηνη φυλάκιση με αναστολή και χρηματική ικανοποίηση.


Σε δεύτερη φάση η ΔΕΗ σε αστικό δικαστήριο θα διεκδικήσει τώρα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο το ποσό που οφείλει για το ρεύμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE