Γνωστό περιοδικό τα χώνει στην Ευριπίδου:«Ας πάψει να κοιτάει συνέχεια το φακό κι ας ακούσει τον υπεύθυνο της…»

Γνωστό περιοδικό τα χώνει στην Ευριπίδου:«Ας πάψει να κοιτάει συνέχεια το φακό κι ας ακούσει τον υπεύθυνο της…»

Ως την παρουσιάστρια σε ροζ συννεφάκι παρουσιάζει την Κωνσταντίνα Ευριπίδου το εβδομαδιαίο περιοδικό TV Cappuccino.

Συγκεκριμένα το περιοδικό την παρουσιάζει να είναι στον κόσμο της.

Στο σχόλιο που δημοσιεύεται στην τρίτη σελίδα του περιοδικό και στην στήλη «πρόσωπο της εβδομάδας», αναφέρει πως αν και χαρούμενος άνθρωπος η Ευριπίδου, είναι αδιάβαστη στα περισσότερα θέματα της και ανυπόφορη στις συνεντεύξεις της.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο σχόλιο σημειώνεται για την παρουσιάστρια της απογευματινής εκπομπής «Όλα για σένα», ότι έχουν πάρει τα μυαλά της αέρα!

Συγκεκριμένα, ο συντάκτης του Capuccino γράφει: «Δεν ξέρουμε με ποια τρόμπα τους φουσκώνουν τα μυαλά εκεί στο MegaOne, αλλά αν πάψει να κοιτάει συνέχεια τον φακό, ακούσει τον υπεύθυνο της Τάσο Θεοδώρου και διαβάσει πέντε πράγματα για τους καλεσμένους της, τότε ίσως κρατήσει περισσότερο η χαρά της και μείνει στη ζώνη…».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE