Τραμπ: «Θα απελάσω άμεσα τουλάχιστον 3.000.000 μετανάστες»

Τραμπ: «Θα απελάσω άμεσα τουλάχιστον 3.000.000 μετανάστες»

Έτοιμος να απελάσει δύο με τρία εκατομμύρια μετανάστες είναι ο εκλεγείς πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ αμέσως μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του.

Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή «60 Minutes», την πρώτη του συνέντευξη μετά τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές, επέμεινε στις σκληροπυρηνικές του προτάσεις σχετικά με την μεταναστευτική πολιτική και πρόσθεσε πως δεν κάνει πίσω στην πρότασή του για το χτίσιμο ενός τείχους μεταξύ των ΗΠΑ και του Μεξικού.

«Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε τους ανθρώπους που είναι εγκληματίες και έχουν ποινικά μητρώα, τα μέλη συμμοριών, τους εμπόρους ναρκωτικών, οι οποίοι πιθανότατα ανέρχονται σε δύο εκατομμύρια - θα μπορούσαν να είναι ακόμη και τρία εκατομμύρια – να τους βγάλουμε έξω από το χώρα ή να τους φυλακίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ στην εκπομπή.

Εξήγησε μάλιστα ότι μόλις τα σύνορα είναι «ασφαλή», τότε η Αρχή Μετανάστευσης και Τελωνειακών Υπηρεσιών θα αξιολογήσει την κατάσταση για τους υπόλοιπους παράνομους μετανάστες της χώρας.

 




Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE