Στη φωτογραφία ήταν 2 ετών! Του Αγίου Νικολάου κλείνει 52 ο Κύπριος πολιτικός!

Στη φωτογραφία ήταν 2 ετών! Του Αγίου Νικολάου κλείνει 52 ο Κύπριος πολιτικός!

Μοιράστηκε με τους φίλους του στα social media, μια παιδική του φωτογραφία κι έγινε χαμός...

Ο Νίκος Τορναρίτης την Τρίτη, 6/12, γιορτάζει εις διπλούν, αφού έχει την ονομαστική του εορτή, αλλά και τα γενέθλιά του. Μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια. 

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ ήταν ένα πανέμορφο παιδάκι και στη λεζάντα σχολίασε: «Τότε ήμουν 2 σήμερα γίνομαι 52 ( χρονών) !! 
Ευχαριστώ όλους και όλες για την αγάπη και τις ευχές σας !!!».

Εμείς του ευχόμαστε να ζήσει και να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος, πάντα με ισχυρή βούληση και αγάπη για τον κυπριακό λαό. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".