Πέρασαν τα χρόνια: Αγνώριστη στα 48 της η πρωταγωνίστρια από τη θρυλική σειρά «Ζήνα»

Πέρασαν τα χρόνια: Αγνώριστη στα 48 της η πρωταγωνίστρια από τη θρυλική σειρά «Ζήνα»

Τη δεκαετία του 90’ έκανε θραύση στον ομώνυμο και πρωταγωνιστικό ρόλο, στη σειρά «Ζήνα». Είκοσι πέντε χρόνια, μετά, η ηθοποιός, σε ηλικία πλέον 48 ετών, εμφανίζεται αγνώριστη με την εικόνα της να «ξαφνιάζει».

Όλοι θυμούνται την δυναμική πριγκίπισσα του πολέμου με την καυτή δερμάτινη στολή που έσπερνε τον φόβο και τον τρόμο σε κάθε αντίπαλο που είχε την ατυχία να βρεθεί στο διάβα της που βλέπαμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Σε αυτή τη σειρά η Ζήνα, ως πριγκίπισσα του πολέμου, «πάλευε» με θεούς, θνητούς και δαίμονες, εμφανιζόταν ντυμένη με σέξι δερμάτινες στολές και καλογυμνασμένο σώμα. 

Η Lucy Lawless σήμερα είναι 48 χρονών έχει τρία παιδιά, μία κόρη και δύο γιους και είναι πραγματικά αγνώριστη

pws-einai-thryliki-zina-sxedon-dyo-dekaeties-meta-seira-06

Image result for lucy lawless 2016

pws-einai-thryliki-zina-sxedon-dyo-dekaeties-meta-seira-01

Image result for lucy lawless 2016

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.