ΠΑΡΑ-THEMA

Βάσος Βασιλείου: «Αντί για πυροτεχνήματα και διαφήμιση, πακέτα αγάπης σε συνανθρώπους μας» ΦΩΤΟ

Βάσος Βασιλείου: «Αντί για πυροτεχνήματα και διαφήμιση, πακέτα αγάπης σε συνανθρώπους μας» ΦΩΤΟ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Νάπας, καταφεύγει σε μια όμορφη κίνηση προς τους δημότες του, μια εβδομάδα πριν της Δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Βασιλείου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook την Κυριακή (11/12), θέλησε να κοινοποιήσει την αξιέπαινη πράξη του προς τους συνδημότες του.  

«Σε μία εβδομάδα από σήμερα, μία επίπονη προεκλογική εκστρατεία φτάνει στο τέλος της. Την επόμενη Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, θα κληθούμε όλοι να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, μετατρέποντας την ψήφο μας σε ψήφο εμπιστοσύνης ή απαξίωσης. Εμπιστοσύνης ή απαξίωσης προς τα πρόσωπα που μας καλούν να τους εμπιστευτούμε το τιμόνι της Πόλης μας και το μέλλον όλων εμάς των δημοτών.

Από την πρώτη στιγμή έδωσα μία υπόσχεση: ότι τιμώντας με, με την ψήφο σας και εκλέγοντάς με Δήμαρχο Αγίας Νάπας, θα εργαστώ μαζί με τους συνεργάτες μου για την ευημερία όλων των δημοτών, ανεξαρτήτου κοινωνικού ή οικονομικού υπόβαθρου.

Υποσχέθηκα ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για το καλό των παιδιών και των νέων μας.

Πιστός στην υπόσχεσή μου και θέλοντας να εκφράσω την αγάπη και το ενδιαφέρον μου, το δικό μου και των συνεργατών μου προς τους συνδημότες μου, κάνω γνωστό ότι αντί τελευταίας προεκλογικής συγκέντρωσης, πυροτεχνημάτων και προβολής, τα χρήματα αυτά χρησιμοποιήθηκαν για συμβολικά δώρα αγάπης για τους δυσπραγούντες δημότες της Αγίας Νάπας.

Σε καιρούς χαλεπούς που οι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη από βασικά αγαθά, ιδιαίτερα με τις γιορτές να βρίσκονται σε ακτίνα αναπνοής, είναι κρίμα να σπαταλιούνται λεφτά για διαφημίσεις και προβολή.

Για τον σκοπό αυτό επισκέφτηκα με την οικογένεια μου τον πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Βασίλειο Νικολάου και του παρέδωσα πακέτα για να δοθούν σε συνδημότες μας που τα έχουν ανάγκη.

Αυτή η πράξη είναι μία δέσμευση προς τους συνδημότες μας ότι αν εκλεγώ, θα φροντίσω για όλους τους δημότες της όμορφης πόλης μας. Τα «θα» δεν θα μείνουν κενές υποσχέσεις, αλλά θα μετατραπούν σε «έγινε»!».

Με αυτά τα λόγια, συνοδευόμενα με τις δύο φωτογραφίες δημοσίευσε τις θέσεις του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Νάπας, στο Facebook. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top