ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Αναστασιάδης σε ΔΗΣΥ: «Βγείτε μπροστά - Μην αφήσετε τον Νικόλα να τρομοκρατεί τον λαό»

Αναστασιάδης σε ΔΗΣΥ: «Βγείτε μπροστά - Μην αφήσετε τον Νικόλα να τρομοκρατεί τον λαό»

Μήνυμα επικοινωνιακής αντεπίθεσης στα τηλεοπτικά πάνελ έστειλε στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδα του ΔΗΣΥ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Ο Νίκος Αναστασιάδης σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», σε γεύμα που παρέθεσε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΣΥ μαζί με τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας (12/12), τους κάλεσε να βγουν στην επικοινωνιακή αντεπίθεση στα τηλεοπτικά πάνελ αναφορικά με το Κυπριακό.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος κάλεσε κυρίως τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να βγουν μπροστά, να είναι πιο δυναμικοί και πιο αποφασιστικοί στις συζητήσεις με τους πολιτικούς τους αντιπάλους και κυρίως με αυτούς του ΔΗΚΟ οι οποίοι σύμφωνα με τον ΠτΔ συνεχίζουν ακάθεκτοι την προπαγάνδα και την διαστρέβλωση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας, παρομοίου είδους συστάσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΣΥ έγιναν και από τον πρόεδρο του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου στο πρόσφατο παρελθόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Νεοφύτου φέρεται να είχε παράπονα από την κοινοβουλευτική του ομάδα σε ότι αφορά το Κυπριακό και την υπεράσπιση της γραμμής του Προέδρου αφού πολλοί εξ αυτών φοβούνται μελλοντικό πολιτικό κόστος.

«Παράδειγμα προς μίμηση των φοβισμένων αυτών βουλευτών αποτελεί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Τορναρίτης», μας σημείωσε. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top