Το The Voice μετατρέπεται σε ριγκ! Ξεκινάνε τα battles! Την μάχη της θα δώσει η Στάλω Πατσιά!

Το The Voice μετατρέπεται σε ριγκ! Ξεκινάνε τα battles! Την μάχη της θα δώσει η Στάλω Πατσιά!

Άραγε τι βλέψεις έχει για την Κύπρια το είδωλό της και coach της, Σάκης Ρουβάς;

Τα πρώτα δώδεκα ζευγάρια – ντουέτα θα παρακολουθήσουμε την Τετάρτη, 11/1 από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ. Ο κάθε coach θα κρίνει τον νικητή της μονομαχίας στο ρινγκ. 

Οι 32 τραγουδιστές από κάθε ομάδα διαγωνίζονται σε ζευγάρια στο ίδιο τραγούδι που διάλεξε γι’ αυτούς ο coach τους. Ο κάθε coach θα κρίνει τον νικητή της μονομαχίας στο ρινγκ. Έτσι, θα μείνει με τους μισούς διαγωνιζόμενους (δηλαδή 16), αλλά έχει τη δυνατότητα να «κλέψει» δύο φωνές από κάποια άλλη ομάδα. Με αυτό τον τρόπο, ο κάθε coach προχωράει στην φάση των knock outs με 18 τραγουδιστές.

Θα καταφέρει η Μαρία Δημότση να νικήσει την αντίπαλό της; Ποιο ταίρι διάλεξε ο Κωστής Μαραβέγιας για την Κασσιανή Λειψάκη Ποιο είναι το ταίρι της Κρυστάλλως Πατσιά που μας έφτιαξε τη διάθεση με τη θετική της ενέργεια στα blinds;

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

BEST OF TOTHEMAONLINE