Ο μόνος που επισκέπτεται τον Μπρέιβικ στη φυλακή είναι ένας… φίλος επί πληρωμή

Ο μόνος που επισκέπτεται τον Μπρέιβικ στη φυλακή είναι ένας… φίλος επί πληρωμή

Η στυγνή δολοφονία 77 ανθρώπων από τον Άντερς Μπρέιβικ, εξακολουθεί να στοιχειώνει τους Νορβηγούς, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Ωστόσο ελάχιστοι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για τον φυλακισμένο νεοναζί Μπρέιβικ όπου ο μόνος «φίλος» που τον επισκέπτεται, το κάνει επί πληρωμή.

«Τον ξεχνούν βήμα-βήμα…Οι άνθρωποι βαρέθηκαν με αυτόν» δήλωσε η Αάσνι Σίιρσταντ, συγγραφέας του βιβλίου «Ένας από εμάς», που έχει να κάνει με την μαζική δολοφονία του 2011. Την χειρότερη στην σύγχρονη ιστορία της Νορβηγίας

Οι Νορβηγοί τιμωρούν με πολλούς τρόπους τον Μπρέιβικ ενθυμούμενοι το έγκλημα αλλά αγνοώντας τον θύτη.

Μόνο ένας επισκέπτης που αυτοαποκαλείται «φίλος», ένας 48χρονος ιερέας έχει συναντήσει τον Μπρέιβικ περίπου 90 φορές και πληρώνεται να έχει συνομιλίες με τον Μπρέιβικ σε θέματα της επιλογής του όπως μετανάστευση, ρατσισμός, φασισμός και Ισλάμ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE