LIFESTYLE

Στέφανος Μιχαήλ: Η αποκάλυψη του Κύπριου ηθοποιού για τα ερωτικά του που μας ξάφνιασε!

Στέφανος Μιχαήλ: Η αποκάλυψη του Κύπριου ηθοποιού για τα ερωτικά του που μας ξάφνιασε!

Είναι νέος, είναι ωραίος, ταλαντούχος και πρωταγωνιστεί σε μια αγαπημένη σειρά. Ο Στέφανος Μιχαήλ που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από το «Μπρούσκο» μιλάει για όλα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μιλώντας στο περιοδικό Omikron, έκανε μια αποκάλυψη για τα ερωτικά του, η οποία μας ξάφνιασε. Όπως ανέφερε ως του έτυχαν πολλά και περίεργα: «Οι σχέσεις μου μέχρι σήμερα ήταν ένα, ενάμιση χρόνο. Το πράγμα μετά σκάλωνε… Γενικά πετύχαινα περιπτώσεις περίεργες. Μου έτυχε να είμαι ερωτευμένος, να με θέλει κι εκείνη αλλά να μην μπορούμε να είμαστε μαζί, γιατί ήταν σε άλλη σχέση. Αυτό μέχρι να το ξεπεράσω έπαιρνε κάποιους μήνες γιατί είμαι συναισθηματικός τύπος. Αυτό συνέβη 3-4 φορές χωρίς να το επιδιώξω».

Τέλος, τόνισε πως δεν θα μπορούσε να υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση: «Οι σχέσεις μου μέχρι σήμερα ήταν ένα, ενάμιση χρόνο. Το πράγμα μετά σκάλωνε… Γενικά πετύχαινα περιπτώσεις περίεργες. Μου έτυχε να είμαι ερωτευμένος, να με θέλει κι εκείνη αλλά να μην μπορούμε να είμαστε μαζί, γιατί ήταν σε άλλη σχέση. Αυτό μέχρι να το ξεπεράσω έπαιρνε κάποιους μήνες γιατί είμαι συναισθηματικός τύπος. Αυτό συνέβη 3-4 φορές χωρίς να το επιδιώξω».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top