ΤΟΥΡΚΙΑ: Σκληρές δηλώσεις από τον Ερτογάν – «Να επιστρέψουν τα οκτώ καθάρματα»

ΤΟΥΡΚΙΑ: Σκληρές δηλώσεις από τον Ερτογάν – «Να επιστρέψουν τα οκτώ καθάρματα»

Η καθυστέρηση στην διαδικασία έκδοσης των οκτώ είναι αιτία για να κλονιστεί η εμπιστοσύνη μας με την Ελλάδα, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σχολιάζοντας την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην εκδώσει τους οκτώ στρατιωτικούς που εμπλέκονται στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Σε δηλώσεις του στους Τούρκους δημοσιογράφους εν πτήση κατά την επιστροφή του από την Αφρική, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε: “Η Ελλάδα εξακολουθεί να μην μας δίνει τα οκτώ καθάρματα που βρήκαν καταφύγιο εκεί. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο από το πρώτο βράδυ και μου έδωσαν την υπόσχεση “θα το λύσουμε σε 15-20 μέρες”. Αυτοί έκαναν τρομοκρατική ενέργεια στην Τουρκία και πρέπει να δικαστούν εδώ. Η καθυστέρηση στην διαδικασία έκδοσής τους ασφαλώς και είναι αιτία για να κλονιστεί η εμπιστοσύνη μας”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE