LIFESTYLE

Σπάει τη σιωπή του ο Δήμος Μπέκε! Αποκαλύπτει τι έγινε την Τρίτη στο μαγαζί της Λευκωσίας! VIDEO

Σπάει τη σιωπή του ο Δήμος Μπέκε! Αποκαλύπτει τι έγινε την Τρίτη στο μαγαζί της Λευκωσίας! VIDEO

Ποιος τον έθιξε, με ποιον λογομάχησε και για ποιο λόγο ο τραγουδιστής μετάνιωσε;

Η είδηση που έσκασε την Πέμπτη, 26/1, θέλει τον Δήμο Μπέκε να ήπιε αρκετά ποτά πριν την εμφάνιση του και να βγήκε μεθυσμένος στη σκηνή, όπου και άρχισε να βρίζει τους θαμώνες δια του μικροφώνου, με αποτέλεσμα μετά από διάφορα έκτροπα να τον «διώξουν με τις κλωτσιές» από το πασίγνωστο μαγαζί.

Ο Δήμος Μπέκε την Παρασκευή, 27/1 επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και φυσικά μίλησε για το περισταστικό που έλαβε χώρα στο γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας. 

Διαβάστε επίσης: Έδιωξαν με τις κλωτσιές τον Κύπριο τραγουδιστή Δήμο Μπέκε από μαγαζί της Λευκωσίας; «Εμφανίστηκε μεθυσμένος και έβριζε»

Όπως αποκάλυψε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους ο Δήμος Μπέκε έγινε ένα περιστατικό με ένα ζευγάρι, αλλά αφότου έκλεισε το μαγαζί και έφυγε ο κόσμος. Ο τραγουδιστής περίμενε το ταξί του να έρθει να τον πάρει και έπιασε συζήτηση μαζί τους, κάτι για το οποίο μετάνιωσε, αφού η κοπέλα του είπε κάτι το οποίο τον έθιξε… και διαφώνησαν έντονα. 

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

Η ιστοσελίδα μας στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας επικοινώνησε με υπεύθυνο του νυχτερινού μαγαζιού, ο οποίος μας δήλωσε ότι «τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει γίνει», θέλοντας προφανώς να διαφυλάξει τα συμφέροντα του εν λόγω μαγαζιού και συμπλήρωσε πως ο καλλιτέχνης «τραγούδησε κανονικά και μετά το τέλος της εμφάνισης του έφυγε».

Προσπάθεια να επικοινωνήσουμε έγινε και με τον δημοφιλή Κύπριο τραγουδιστή, ωστόσο αυτό δεν έγινε εφικτό, με την ιστοσελίδα μας να αναμένει -εάν και εφόσον ο Δήμος Μπέκε θέλει- να απαντήσει για να φιλοξενήσουμε τη θέση του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top