Χαρμόσυνα νέα: Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της η Ελληνίδα παρουσιάστρια

Χαρμόσυνα νέα: Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της η Ελληνίδα παρουσιάστρια

Χαρμόσυνα νέα για την Κατερίνα Λάσπα, έγιναν γνωστά σήμερα μέσω της Δήμητρας Δάρδα στην Espresso. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγος της Νεκτάριος Νικολόπουλος πρόκειται να γίνουν γονείς!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η παρουσιάστρια διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της, ωστόσο πολύ λίγοι το γνωρίζουν. Μαζί  με τον σύζυγο της αποφάσισαν να το ανακοινώσουν σε λίγα άτομα. Μάλιστα, όπως αναφέρεται ούτε η 7χρονη κόρη τους Σάρα γνωρίζει πως πρόκειται να αποκτήσει αδερφάκι!

Η παρουσιάστρια συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητα της, ενώ δεν σταμάτησε να γυμνάζεται. Ο σύζυγος της την βοηθάει απόλυτα σε όλα, ελαφρύνοντας της το πρόγραμμα της. Η Κατερίνα Λάσπα δε γνωρίζει ακόμη το φύλο του μωρού της, καθώς επιθυμούσε να μην το μάθει τώρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα θα ενημερωθεί λίγες μέρες πριν από τον τοκετό για το φύλο του μωρού.

Υπέροχα νέα!

Image result for KATERINA LASPA

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE