ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Άγριος ξυλοδαρμός δύο ανδρών από αστυνομικούς – Τι υποστηρίζουν τα «θύματα» και τι η Αστυνομία - VIDEO

ΠΑΦΟΣ: Άγριος ξυλοδαρμός δύο ανδρών από αστυνομικούς – Τι υποστηρίζουν τα «θύματα» και τι η Αστυνομία - VIDEO

Θύματα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς, υποστηρίζουν ότι έπεσαν δύο άνδρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha Κύπρου την Δευτέρα (6/2), δύο πρόσωπα υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς.

Οι δύο άνδρες, προχώρησαν σε καταγγελία κατά των αστυνομικών στην ανεξάρτητη αρχή διερεύνησης ισχυρισμών και παραπόνων  μέσω του δικηγόρου τους.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Πάφου, το Σάββατο 4/2 η ώρα 2:30 τα ξημερώματα, όταν αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα που επέβαιναν οι δύο άντρες, ώστε να ερευνήσουν κατά πόσο μετέφεραν μετανάστες.

Κατά τον έλεγχο, ξέσπασε επεισόδιο μεταξύ των αστυνομικών και των δυο ανδρών, με αποτέλεσμα την σύλληψη τους για επίθεση και τραυματισμό αστυνομικών. Τα δύο πρόσωπα παρέμειναν υπό κράτηση μέχρι τις 11:30 το πρωί της ίδιας μέρας.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των δύο παραπονούμενων, οι αστυνομικοί κτυπούσαν τον συνοδηγό με βίαιο τρόπο καθώς βρισκόταν στο έδαφος, ενώ τον οδηγό τον κτυπούσαν συνεχόμενα στο κεφάλι. Επίσης υποστηρίζουν ότι κακοποιήθηκαν και στον Αστυνομικό σταθμό Πάφου, όπου οδηγήθηκαν μετά την σύλληψή τους.

Οι δύο άντρες, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου και επιβεβαιώθηκαν τα τραύματα που έφεραν, ενώ να σημειωθεί ότι εξετάστηκαν και από ιατροδικαστή.

Σημαντικό να αναφερθεί είναι ότι, ο οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με αρχική ένδειξη 100mg αντί 22mg.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, από το επεισόδιο τραυματίστηκε σοβαρά κι ένας από τους Αστυνομικούς, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκαν τα τραύματά του.

Δείτε όλο το σχετικό ρεπορτάζ στο πιο κάτω βίντεο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top