Ο πρασινομάτης Κύπριος εκπαιδευτής κατάδυσης θα κάψει καρδιές στο Survivor! Βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο! ΦΩΤΟ

Ο πρασινομάτης Κύπριος εκπαιδευτής κατάδυσης θα κάψει καρδιές στο Survivor! Βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο! ΦΩΤΟ

Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται παρομοιάζει την κατάδυση με το σεξ. Μιλάμε για μεγάλο πάθος...

Έχει σπουδάσει στο ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη και εκτός από γοητευτικός είναι και ένας φοβερά γυμνασμένος άντρας. Το ωραίο του παρουσιαστικό του επέτρεψε να ασχοληθεί και με το modelling. 

Λατρεύει τις καταδύσεις και είναι ο ιδιοκτήτης του «Malama Divers». Ο Μάριος Ιωαννίδης Πρίαμος λατρεύει τις καταδύσεις και τολμά δημόσια να τις παρομοιαζει με το σέξ. 

O 30χρονος Πρίαμος έχει ήδη ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο, όπου θα δοκιμάσει τις δυνάμεις και τις αντοχές του στο reality του ΣΚΑΪ Ελλάδος που θα παρακολουθούμε από 13 Φεβρουαρίου καθημερινά, στις 21:00 το βράδυ, από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

Οπόταν στο «Survivor» που θα παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης θα εκπροσωπούμαστε από 2 Κύπριους, από τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Πρίαμο, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή καθαρά για την εμπειρία. 

Η τελική κατάταξη όσον αφορά στους παίκτες έχει ως εξής:

Ομάδα 1:
Ευριδίκη Βαλαβάνη, Bo, Μαριάννα Καλέργη, Κώστας Κοκκινάκης, Λάουρα Νάργες, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης, Λάμπρος Χούτος, Γιώργος Χρανιώτης.

Ομάδα 2:
Γιώργος Αγγελόπουλος, Ειρήνη Αϊνατσιόγλου, Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Πάνος Αργιαννίδης, Βασίλης Βασάλος, Ελένη Δάρρα, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Σάρα Εσκενάζη, Μάριος Ιωαννίδης, Ειρήνη Κολιδά, Δημήτρης Πάσχουλας, Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE