Πού ταξίδεψε η Βίσση 24 μέρες πριν την πρεμιέρα του Star Academy; ΦΩΤΟ

Πού ταξίδεψε η Βίσση 24 μέρες πριν την πρεμιέρα του Star Academy; ΦΩΤΟ

Εκεί συνάντησε την ευτυχία και την απόλυτη χαλάρωση...

Λίγες μόλις μέρες απέμειναν μέχρι την πρεμιέρα του Star Academy και η Άννα Βίσση ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη για να περάσει μερικές μέρες με την κόρη της Σοφία Καρβέλα και την όμορφη της οικογένεια. 

Η Κύπρια τραγουδίστρια φρόντισε να παίξει και να απολαύσει τα εγγόνια της, Νινίκο και Νέστορα, αλλά και να κάνει όμορφα πράγματα με την κόρη της, με την οποία διασκέδασαν στη συναυλία των Red hot chili Pepper.

Image may contain: one or more people and people sitting

Image may contain: one or more people and crowd

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE