Πού ταξίδεψε η Βίσση 24 μέρες πριν την πρεμιέρα του Star Academy; ΦΩΤΟ

Πού ταξίδεψε η Βίσση 24 μέρες πριν την πρεμιέρα του Star Academy; ΦΩΤΟ

Εκεί συνάντησε την ευτυχία και την απόλυτη χαλάρωση...

Λίγες μόλις μέρες απέμειναν μέχρι την πρεμιέρα του Star Academy και η Άννα Βίσση ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη για να περάσει μερικές μέρες με την κόρη της Σοφία Καρβέλα και την όμορφη της οικογένεια. 

Η Κύπρια τραγουδίστρια φρόντισε να παίξει και να απολαύσει τα εγγόνια της, Νινίκο και Νέστορα, αλλά και να κάνει όμορφα πράγματα με την κόρη της, με την οποία διασκέδασαν στη συναυλία των Red hot chili Pepper.

Image may contain: one or more people and people sitting

Image may contain: one or more people and crowd

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.