LIKE ONLINE

Η 27χρονη που απέκτησε τρία παιδιά μέσα σε 11 μήνες

Η 27χρονη που απέκτησε τρία παιδιά μέσα σε 11 μήνες

Όταν η νεαρή Eliza Curby και ο 38χρονος Ben ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού ποτέ δεν περίμεναν ότι μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο θα αποκτούσαν τρία παιδιά.

Η 27χρονη Eliza από την Αυστραλία έμεινε έγκυος στην κόρη της μόλις τρεις μήνες αφότου ξεκίνησε να βγαίνει με τον Ben. Έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης του, όμως, το ζευγάρι ανακάλυψε ότι η Eliza ήταν πάλι έγκυος, αυτή τη φορά σε δίδυμα.

Τα δύο μωρά γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο ολοκληρώνοντας την ευτυχία του ζευγαριού. «Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω» λέει η νεαρή και προσθέτει «Έμεινα έγκυος στην πρώτη μας κόρη τρεις μήνες μετά το πρώτο μας ραντεβού. Ο Ben ήταν πάντα εξαιρετικά πρόθυμος να γίνει πατέρας και έτσι ενθουσιαστήκαμε στην ιδέα ότι θα δημιουργήσουμε τη δική μας μικρή οικογένεια».

Έξι εβδομάδες μετά τον τοκετό, ενώ περίμενε να αισθάνεται κάπως καλύτερα και με περισσότερες δυνάμεις, η 27χρονη άρχισε να αισθάνεται εξαντλημένη και οι υποψίες για εγκυμοσύνη της μπήκαν στο μυαλό.

asdoapdfao1

Παρά τα αρχικά αρνητικά τεστ εγκυμοσύνης, τελικά το υπερηχογράφημα επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη και μάλιστα εις διπλούν καθώς περίμεναν δίδυμα. «Συναισθηματικά μου πήρε περίπου 2 μήνες να συνειδητοποιήσω ότι θα ξαναγίνω μαμά» αναφέρει μιλώντας στη Sun.

asdoapdfao4

Όπως αναφέρει το ζευγάρι, η ζωή τους, όπως είναι λογικό, έχει αλλάξει ριζικά όπως και τα έξοδά τους καθώς πλέον τα έχουν όλα εις τριπλούν. Τώρα, με ένα ενός έτους μωρό και δύο οκτώ εβδομάδων δίδυμα, η οικογένεια χρειάζεται περίπου 20 πάνες την ημέρα και 140 την εβδομάδα. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν, αυτή είναι η πιο όμορφη περίοδος της ζωής τους

asdoapdfao2

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top