ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Λιλλήκας μιλούσε στο ραδιόφωνο για την υποψηφιότητα του, την ώρα που η Θεοχάρους έκανε δραματική έκκληση - VIDEO

Ο Λιλλήκας μιλούσε στο ραδιόφωνο για την υποψηφιότητα του, την ώρα που η Θεοχάρους έκανε δραματική έκκληση - VIDEO

Την Κυριακή στις (12/3) αναμένεται να επικυρωθεί και να επισημοποιηθεί η υποψηφιότητα του προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργου Λιλλήκα.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, η υποψηφιότητα του θα τεθεί ενώπιον της Ανώτατης Συγκλήτου η οποία αναμένεται να την εγκρίνει με μεγάλη πλειοψηφία παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν εντός και εκτός του κόμματος.

Και επειδή περί αντιδράσεων ο λόγος, την Δευτέρα (6/3) το πρωί, ενώ ο κ. Λιλλήκας μιλούσε στο τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, εξηγώντας έμμεσα γιατί θα έπρεπε να είναι εκείνος ο υποψήφιος του ενδιάμεσου χώρου, η κυρία Θεοχάρους ακριβώς την ίδια στιγμή σε τηλεφωνική παρέμβαση της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha τον καλούσε να μην εξαγγείλει υποψηφιότητα.

Η κυρία Θεοχάρους επανέλαβε όσα υποστήριξε σε δημόσια τοποθέτηση της την Παρασκευή (3/3) μιλώντας ουσιαστικά για την ανάγκη συνεννόησης του «πατριωτικού» χώρου.

SOS Θεoχάρους σε Λιλλήκα και Παπαδόπουλο – «Ο πατριωτικός χώρος να κατέβει μόνο με ένα υποψήφιο»

Υπενθυμίζουμε ότι η κυρία Θεοχάρους έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της να διεκδικήσει υποψηφιότητα για τις Προεδρικές  εκλογές.

Την ίδια ώρα πέραν του Λιλλήκα και της Θεοχάρους το άλλο όνομα που παίζει για τον ενδιάμεσο είναι αυτό του Νικόλα Παπαδόπουλου το κόμμα του οποίου φέρεται να βλέπει ως εκβιασμό την κίνηση του προέδρου της Συμμαχίας, να εξαγγείλει πρώτος υποψηφιότητα.

Η λογική Λιλλήκα να κατέλθει στις εκλογές, όπως άλλωστε ο ίδιος παραδέχεται, εδράζεται στο γεγονός ότι είναι ο μόνος που στον β΄ γύρο μπορεί να νικήσει τον Νίκο Αναστασιάδη λόγω των ψήφων που θα αλιεύσει από το πρώην κόμμα του, το ΑΚΕΛ.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top