ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Αγ. Νάπας: Έσπασαν την πόρτα της οικίας της Σοφίας Γρηγορίου – «Εντοπίστηκε αργότερα στο σπίτι της Ροδούλας Γεωργίου Φένεκ» είπε ο ανακρίτης

Φονικό Αγ. Νάπας: Έσπασαν την πόρτα της οικίας της Σοφίας Γρηγορίου – «Εντοπίστηκε αργότερα στο σπίτι της Ροδούλας Γεωργίου Φένεκ» είπε ο ανακρίτης

Η μαρτυρία του ανακριτή του ΤΑΕ Αρχηγείου Κυριάκου Θεοχαρίδη ήταν το πιο ενδιαφέρον σημείο στην δικαστική διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, σε ό,τι αφορά την υπόθεση του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας που διεπράχθη στις 23 Ιουνίου του 2016.

Κατά την αντεξέταση του εν λόγω μάρτυρα κατηγορίας από τον συνήγορο υπεράσπισης της κατηγορούμενης Σοφίας Γρηγορίου (σύντροφος «Μπένη»), Αλέξανδρου Κληρίδη, έγινε λόγος για τις συνθήκες σύλληψης της 28χρονης.

Ο Κληρίδης ρώτησε, λοιπόν, γιατί κατά την επιχείρηση σύλληψης της πελάτισσάς του, οι αστυνομικοί έσπασαν τις πόρτες εισόδου της οικίας της.

Ο Θεοδωρίδης απάντησε: «Αυτές ήταν οι οδηγίες». Σημείωσε, μάλιστα, πως η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ο Κληρίδης αμέσως μετά διερωτήθηκε γιατί το γεγονός αυτό, δηλαδή η βίαια είσοδος στην οικία, δεν αναφέρεται γραπτώς στην κατάθεσή του.

Εξάλλου, σε άλλο σημείο, ο συνήγορος υπεράσπισης ρώτησε τον μάρτυρα πού εντοπίστηκε τελικά η Γρηγορίου. «Ήταν στο σπίτι της Ροδούλας Γεωργίου Φένεκ» απάντησε ο ανακριτής του ΤΑΕ.

Να σημειώσουμε πως προηγουμένως είχε τεθεί το ζήτημα από τον δικηγόρο του Μάριου Χριστοδούλου («Μπένη»), Μιχάλη Πική, προς την κατηγορούσα αρχή, αν πρόκειται να καταθέσει στο δικαστήριο η πρώην κατηγορούμενη Σώτια Νεοφύτου (καταδικάστηκε ήδη σε πέντε μήνες φυλάκιση).

Η δικηγόρος της Δημοκρατίας Έλλη Παπαγαπίου, ανέφερε πως δεν μπορεί να απαντήσει για το θέμα αυτό, επισημαίνοντας πως βάσει της μαρτυρίας της Σώτιας Νεοφύτου εξιχνιάστηκε η όλη υπόθεση.

Να αναφέρουμε πως την Τρίτη 07/03 αναμενόταν να καταθέσει ο ΜΜΑΔίτης, Γιώργος Χαραλάμπους (γνωστός ως «ψύχραιμος»), όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν μετά από ένσταση του δικηγόρου του κατηγορούμενου Dejan Loy, ο οποίος ζήτησε να έχει τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα της όλης υπόθεσης πριν τη μαρτυρία του «Ψύχραιμου».

Στην δικάσιμο της Τρίτης (07/03) παρουσιάστηκε βίντεο από διάφορα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που λήφθηκαν μετά το φονικό και δείχνουν την διαδρομή των δραστών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top