ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε η 26χρονη Μαρία Αντωνίου – Τι δήλωσε στην Αστυνομία για την εξαφάνιση της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε η 26χρονη Μαρία Αντωνίου – Τι δήλωσε στην Αστυνομία για την εξαφάνιση της

Εντοπίστηκε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης 07/03, η 26χρονη Μαρία Αντωνίου από την Λεμεσό η οποία αγνοείτο από το Σάββατο 04/03.

Όπως σας είχαμε αναφέρει, το μεσημέρι της Τρίτης 07/03 δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, πως η νεαρή θεάθηκε σε υποστατικό στην περιοχή της Γερμασόγειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ — ΛΕΜΕΣΟΣ: Πληροφορία στην Αστυνομία για εντοπισμό της 26χρονη Μαρίας

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας όπου και εντόπισαν την 26χρονη. Όπως μας αναφέρθηκε, είναι καλά στην υγειά της ενώ η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν γνώριζε ότι είχε δηλωθεί στην αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο.

Μεταξύ άλλων η 26χρονη ανέφερε πως διέμενε σε φιλικό της πρόσωπο.

Θυμίζουμε πως την καταγγελία της εξαφάνισης της έκανε η μητέρα της.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE