ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταδίωξη με πυροβολισμούς από την Αστυνομία – Συνελήφθη 36χρονος για ένοπλη ληστεία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταδίωξη με πυροβολισμούς από την Αστυνομία – Συνελήφθη 36χρονος για ένοπλη ληστεία

«Χόλυγουντ» έγινε η Λάρνακα το τελευταίο διάστημα.

Στη σύλληψη 36χρονου, προχώρησε την Τρίτη 7/3 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας και διάρρηξης κατοικίας.  

Η σύλληψη του 36χρονου ήταν επεισοδιακή, αφού το αυτοκίνητο που οδηγούσε καταδιώχθηκε από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία για να τον ανακόψουν έριξαν και ένα προειδοποιητικό πυροβολισμό. 

Τελικά το όχημα που οδηγούσε, ακινητοποιήθηκε όταν προσέκρουσε σε πρόχειρο παράπηγμα, σε χωματόδρομο στην περιοχή του Καλού Χωριού Λάρνακας.
 
Στο όχημα του διενεργήθηκε έρευνα όπου εντοπίστηκαν ηλεκτρικά εργαλεία και τέσσερα βιβλιάρια επιταγών, τα οποία φέρονται να κλάπηκαν από ακατοίκητη οικία στη Λευκωσία, μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Μαρτίου 2017.
 
Εναντίον του 36χρονου, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, το οποίο εξασφαλίστηκε μετά από μαρτυρία που προέκυψε κατά τη διερεύνηση υπόθεσης ληστείας και διάρρηξης κατοικίας, που διαπράχθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2017, στη Λευκωσία.

 
Επίσης εναντίον του 36χρονου, διερευνάται και υπόθεση πλαστογραφίας, καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις.
 
Όπως κατήγγειλε σήμερα στην Αστυνομία, διευθυντής υπεραγοράς στη Λεμεσό, την 1η Μαρτίου 2017, ο 36χρονος φέρεται να αγόρασε, από την εν λόγω υπεραγορά, προϊόντα για τα οποία πλήρωσε με επιταγή εταιρείας, η οποία είχε εκδοθεί από βιβλιάριο επιταγών, το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας και το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top