ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 56χρονου για παράνομη κατοχή, διακίνηση και πώληση τσιγάρων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 56χρονου για παράνομη κατοχή, διακίνηση και πώληση τσιγάρων

Στο πλαίσιο πάταξης του φαινομένου της παράνομης κατοχής, διακίνησης και πώλησης τσιγάρων και καπνικών προϊόντων για τα οποία δεν καταβάλλονται οι σχετικοί δασμοί, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διενήργησαν έρευνα γύρω στις 9:00 το πρωί της Κυριακής 12/3 στο αυτοκίνητο 56χρονου, ενώ αυτό βρισκόταν σε παζαράκι σε περιοχή της Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, 59 κούτες τσιγάρων διαφόρων μαρκών, καθώς και 37 πακέτα τσιγάρων για τα οποία φαίνεται ότι δεν καταβλήθηκαν οι σχετικοί δασμοί.

Ο 56χρονος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ τα κατασχεθέντα παραλήφθηκαν από μέλη του Τμήματος Τελωνείου για τα περαιτέρω.

Ο ΟΠΕ Λεμεσού και το Τμήμα Τελωνείου Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE