ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δίκη Έφης Ηροδότου: Ζήτησε Skype ο Τριανταφυλλίδης - «Δίνουμε ρεσιτάλ τεχνολογίας»

Δίκη Έφης Ηροδότου: Ζήτησε Skype ο Τριανταφυλλίδης - «Δίνουμε ρεσιτάλ τεχνολογίας»

Για άλλη μια φορά ο φωτεινός σηματοδότης ήταν αντικείμενο εξέτασης για τον συνήγορο υπεράσπισης της Έφης Ηροδότου, Κρις Τριανταφυλλίδη.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, με την κατάθεση του λοχία της Αστυνομίας, Ευριπίδη  Ανδρέου ολοκληρώθηκε η δικαστική διαδικασία της Τρίτης 28/03.

Στην δικάσιμο της Τρίτης έγινε αναβίωση του μοιραίου ατυχήματος (σ.σ 27/12/2007) που είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο του 17χρονου τότε Αιμίλιου Ιωάννου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Έφης Ηροδότου, Κρις Τριανταφυλλίδης, στην αντεξέταση του επικεντρώθηκε σε δυο ερωτήσεις. Η πρώτη αφορούσε το γεγονός κατά πόσον η αυτόπτης μάρτυρας, Στέλλα Παναγιώτου μπορούσε να διακρίνει τον φωτεινό σηματοδότη στην κατεύθυνση που ήταν η Ηροδότου με τον λοχία Ευριπίδη να απαντά αρνητικά. Βέβαια, εδώ να σημειώσουμε ότι η Στέλλα Παναγιώτου μπορούσε να γνωρίζει κατά πόσον η Έφη Ηροδότου πέρασε με κόκκινο ή όχι, κάτι άλλωστε που ξεκαθαρίστηκε στην προηγούμενη δικάσιμο.

Η δεύτερη ερώτηση αφορούσε αν η μάρτυρας είχε οπτικό πεδίο στην κατεύθυνση που βρισκόταν ο Αιμίλιος, με τον αστυνομικό να απαντά πως η Στέλλα Παναγιώτου είχε οπτικό πεδίο 15 μέτρων από το σημείο όπου βρισκόταν ο 17χρονος.

Τέλος, η κατηγορούσα αρχή ζήτησε από το δικαστήριο όπως γίνει δικάσιμος σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, καθώς ο επόμενος μάρτυρας είναι σοβαρά τραυματισμένος, με τον κ. Τριανταφυλλίδη να κάνει αναφορά σε διαδικασίας τηλεδιάσκεψης. «Να γίνει με Skype. Άλλωστε, δίνουμε ρεσιτάλ τεχνολογίας» σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Το δικαστήριο τελικά αποφάσισε όπως η διαδικασία γίνει στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας και ο μάρτυρας έρθει στο εδώλιο με την συνοδεία πληρώματος ασθενοφόρου.

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε στις 30  Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίκη Ηροδότου: Τον κτύπησε και συνέχισε με την ίδια ταχύτητα η κατηγορούμενη! –Τριανταφυλλίδης για το video: «Δεν χρειάζεται να το δούμε...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top