ΠΑΡΑ-THEMA

Ξέσπασμα Δημόπουλου για το τροχαίο στην Ελλάδα: «Συγνώμη Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, γ… την Αστυνομία» VIDEO

Ξέσπασμα Δημόπουλου για το τροχαίο στην Ελλάδα: «Συγνώμη Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, γ… την Αστυνομία» VIDEO

Με αφορμή το πολύνεκρο δυστύχημα στην Ελλάδα, ο δημοσιογράφος του Alpha ξέσπασε στην εκπομπή του την Τετάρτη 29/3.

Στην εκπομπή «Κάθε μέρα άλλη μέρα» του Alpha, ο Παναγιώτης Δημόπουλος και η Δήμητρα Μακρυγιάννη είχαν καλεσμένο τον Σπύρο Λάμπρου, δημοσιογράφο του Alpha Ελλάδος, ώστε να τύχουν ενημέρωσης για τις εξελίξεις γύρω από θέματα που αφορούν την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ: Συγκλονίζουν τα post στο Facebook των ανήλικων που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στην Ελλάδα- «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει…» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την στιγμή όπου έγινε αναφορά για το τρομερό δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή τεσσάρων ανηλίκων και ακόμη ένας χαροπαλεύει για να κρατηθεί στη ζωή, ο Παναγιώτης Δημόπουλος φανερά εκνευρισμένος ξέσπασε σχολιάζοντας την ανάρτηση του 19χρονου με το πρόστιμο που του έκοψε η Αστυνομία γράφοντας μάλιστα λεζάντα της ανάρτησής του «Γ… την Αστυνομία».

Η Αστυνομία με το πρόστιμο που έδωσε στον 19χρονο για την μη κατοχή άδειας οδήγησης αλλά και την μη χρήση προστατευτικού κράνους, έκανε το καθήκον της, ο νεαρός όμως αντί να βάλει μυαλό, αλλά ήθελε να δείξει την παλικαριά του, με το αποτέλεσμα πλέον να είναι γνωστό.

Δυστυχώς ο νεαρός που την προηγούμενη μέρα του τροχαίου ατυχήματος, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το πρόστιμο από την Αστυνομία γράφοντας μάλιστα και την ιδιαίτερη λεζάντα, έδειξε την μεγάλη επιπολαιότητα που χειρίστηκε την κατάσταση.

Η επιπολαιότητα τις περισσότερες φορές πληρώνεται ίσως και με την ίδια μας τη ζωή, ειδικά όταν βρισκόμαστε πίσω από ένα τιμόνι, όπως σ’ αυτή τη περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία! Τέσσερις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Ελλάδα - Πέμπτος επιβάτης σοβαρά τραυματισμένος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top