ΠΑΦΟΣ: Νεαρές «ελαφροχέρες» πίσω από τα κάγκελα για σωρεία κλοπών – Πως ένας απλός έλεγχος κατέληξε σε σύλληψη

ΠΑΦΟΣ: Νεαρές «ελαφροχέρες» πίσω από τα κάγκελα για σωρεία κλοπών – Πως ένας απλός έλεγχος κατέληξε σε σύλληψη

Σύλληψη δύο νεαρών γυναικών για παράνομη κατοχή περιουσίας και κλοπή στην επαρχία Πάφου.

Στην σύλληψη δύο νεαρών κοριτσιών ηλικίας 24 και 17,5 ετών προχώρησε η   Αστυνομία Πάφου στις 18:50 το βράδυ της Πέμπτης 30/3  για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και κλοπής που φέρεται να διαπράχθηκε στην Πέγεια στις 23/2.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης επί της οδού Αγαπήνωρος ανεκόπη όχημα στο οποίο επέβαιναν η 24χρονη με συνοδηγό την 17,5χρονη.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν είναι δηλωμένο ως ακινητοποιημένο και δεν είχε ασφάλεια. 

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος εντοπίστηκαν φο- μπιζού, ρολόι και ρουχισμός για τα οποία οι δύο νεαρές δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις. 

Στην κατοχή τους εντοπίστηκε και μια κάρτα μπόνους πολυκαταστήματος η οποία ανήκει σε Βρετανίδα και η οποία είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι της απέσπασαν το πορτοφόλι το οποίο περιείχε 50 ευρώ ενώ βρίσκονταν σε κατάστημα στην Πέγεια.

Οι έρευνες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Το ξεκάθαρο μήνυμα για τις υποψήφιες χώρες για την ΕΕ με αποδέκτη την Τουρκία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Το ξεκάθαρο μήνυμα για τις υποψήφιες χώρες για την ΕΕ με αποδέκτη την Τουρκία

«Όταν τα υποψήφια κράτη ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους ανταποκρίνεται και η ΕΕ, και αυτό ισχύει και για την Τουρκία που είναι υποψήφια χώρα προς ένταξη στην ΕΕ», δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE