Κουφαλίδου, Καραντώνη και Τζώρτζια για μια θέση στο…Sigma! «Ψήνει» νέα εκπομπή ο σταθμός

Κουφαλίδου, Καραντώνη και Τζώρτζια για μια θέση στο…Sigma! «Ψήνει» νέα εκπομπή ο σταθμός

Κάτι ψήνουν στα γραφεία του Παρισσινού για την επόμενη σεζόν …

Όπως είναι λογικό, μετά την μεγάλη άνοδο στα ποσοστά τηλεθέασης λόγω Survivor, το ΣΙΓΜΑ τώρα, θέλει να ανεβάσει τα νούμερά του και στις υπόλοιπες ζώνες.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Cappuccino», στη μετά- Ελίτα εποχή, το κανάλι άλλαξε ένα σορό παρουσιαστές στη ζώνη 16:00-18:00 χωρίς επιτυχία, γι’ αυτό και ετοιμάζονται να μπουν πολύ νωρίς στη μάχη για να εδραιωθούν.

Στο ΣΙΓΜΑ, γνωρίζουν ότι το καλοκαίρι θα είναι σε μειονεκτική θέση, αφού ο ΣΚΑΪ δεν έχει να τους προσφέρει πρόγραμμα, ενώ δεν έχουν ούτε δική τους «βιβλιοθήκη» σειρών που θα βόλευαν για επαναλήψεις.

Έτσι, ψάχνονται για να ετοιμάσουν καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή για την απογευματινή ζώνη που θα ξεκινήσει τον Ιούλιο, με στόχο να γίνει συνήθεια στο τηλεοπτικό κοινό και να συνεχίσει και τον Σεπτέμβριο.

Για την παρουσίαση της εκπομπής, ήδη ξεκίνησε το ψηστήρι στην Άντρη Καραντώνη, την οποία κυνηγούν από πέρσι, ενώ στο παιχνίδι μπήκε και η Τζώρτζια Παναγή. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και την Γιώτα Κουφαλίδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE