Με πέτρες, φωτοβολίδες και ναρκωτικά πήγαν στην Λάρνακα οι Απολλωνίστες – Μια σύλληψη

Με πέτρες, φωτοβολίδες και ναρκωτικά πήγαν στην Λάρνακα οι Απολλωνίστες – Μια σύλληψη

Στην σύλληψη ενός οπαδού του Απόλλωνα προχώρησε η Αστυνομία πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ανόρθωση στην Λάρνακα.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων Ανόρθωση – Απόλλωνας, που διεξήχθη το Σάββατο 8/4 το απόγευμα στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, μέλη της ΜΜΑΔ, ανέκοψαν για έλεγχο έξω από τη βόρεια είσοδο των οπαδών του Απόλλωνα, 29χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μία πέτρα και δύο χειροποίητα τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη.

Ο 29χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Επίσης, σε έρευνες που έγιναν στα λεωφορεία που μετέφεραν τους φιλάθλους της ομάδας του Απόλλωνα, εντοπίστηκαν τέσσερις φωτοβολίδες και μισό γραμμάριο κάνναβης».

Η ΥΚΑΝ και το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.