Έξαλλος ο Αβέρωφ κάλεσε τον Ανδρέα Κυπριανού στο γραφείο του – «Έπεσαν φλορέντζες και φωτιστικά»

Έξαλλος ο Αβέρωφ κάλεσε τον Ανδρέα Κυπριανού στο γραφείο του – «Έπεσαν φλορέντζες και φωτιστικά»

Σε έξαλλη κατάσταση δέχτηκε στο γραφείο του ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου τον βουλευτή του κόμματος Ανδρέα Κυπριανού την περασμένη βδομάδα λίγο πριν από την ψήφιση της επίμαχης τροπολογίας που θα καταργούσε το ενωτικό δημοψήφισμα.

Δημοσίευμα που φιλοξενείται στα παρασκήνια της εφημερίδας «Πολίτης», γράφει χαρακτηριστικά ότι «έπεσαν φλορέντζες και εντοιχισμένα φωτιστικά στο γραφείο του Αβέρωφ, όταν κάλεσε τον βουλευτή και γνωστό φωτογράφο της Βουλής Ανδρέα Κυπριανού», θέλοντας να τονίσει την οργή του προέδρου του ΔΗΣΥ για τον βουλευτή του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο κ. Νεοφύτου ήταν εξοργισμένος από την στάση που τηρούσε δημόσια ο κ. Κυπριανού ο οποίος όλη την βδομάδα με αναρτήσεις του στο facebook εξηγούσε γιατί ήταν ενάντια στην πρόταση νόμου του ΔΗΣΥ.

Πάντως αυτό που ακούστηκε και μετά την ψηφοφορία είναι ότι ο Αβέρωφ, εκνευρίστηκε ακόμη περισσότερο με τον Κυπριανού.

Αυτό διότι ο δεύτερος δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να δικαιολογήσει το κόμμα και να κατακρίνει όσους το κατηγορούν κάτι που εκτίμησαν στην Έλενα Σταύρου η οποία καταψήφισε αλλά υπερασπίστηκε τον ΔΗΣΥ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Πινδάρου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση αφού μια μερίδα ψηφοφόρων του κόμματος αντιδρά έντονα μετά από την υπερψήφιση της τροπολογίας που καταργεί το ενωτικό δημοψήφισμα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.