ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα; Δεν είναι καλά τα νέα από την μετεωρολογική υπηρεσία – Διαβάστε αναλυτικά

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα; Δεν είναι καλά τα νέα από την μετεωρολογική υπηρεσία – Διαβάστε αναλυτικά

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή με αποτέλεσμα οι Κύπριοι που θα κάνουν παραδοσιακό Πάσχα στο χωριό να πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους καθώς τα νέα από την μετεωρολογική υπηρεσία δεν είναι καλά. Σύμφωνα με το δελτίο καιρού αναμένονται βροχές ή καταιγίδα στα ορεινά αλλά και το εσωτερικό.

 Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες, πιθανό να σχηµατιστούν τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν αυξηµένες νεφώσεις και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

 Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες, πιθανό να σχηµατιστούν τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top