ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους κτυπήσαν την πόρτα και έκαναν το λάθος να ανοίξουν –Χειροπέδες σε νεαρό ζευγάρι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους κτυπήσαν την πόρτα και έκαναν το λάθος να ανοίξουν –Χειροπέδες σε νεαρό ζευγάρι

Χειροπέδες σε ζευγάρι πέρασε το βράδυ της Πέμπτης 20/04, η ΥΚΑΝ Λεμεσού.

Δύο πρόσωπα, ηλικίας 32 και 34 ετών, συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης 20/04, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών.

Της σύλληψης τους προηγήθηκε έρευνα σε διαμέρισμα Ξενοδοχείου όπου διαμένουν στη Λεμεσό, από μέλη της ΥΚΑΝ, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 29 γραμμαρίων περίπου.

Ο 32χρονος και η 34χρονη συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE